Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Text Shortcode

Koldin

Kolding Jobcenter ville skabe det hjertelige jobcenter.

Samspillet mellem valg af lamper og deres placering fremhæver Kolding Jobcenters signalværdi og giver ro og en mere hyggelig stemning.

Fokus på lyd, lys og indretning giver øget arbejdsglæde og trivsel.

Lyssætningen er brugt som vejviser. Forstået på den måde, at der er brugt væg-spor i de områder, hvor Jobcenteret gerne vil have borgerne hen eller for at give en øget rumfornemmelse.

Indretning med farver, lys og bevidsthed gør en stor forskel.

Kolding Jobcenter ville skabe det hjertelige jobcenter, hvor borgerne følte sig trygge og blev mødt med tillid, værdighed og respekt. Jobcenterets ønske om et mere hjerteligt sted for borger og personale, skulle blandt andet opnås ved, at få gjort deres signalværdi og branding synlig i deres omgivelser. ImPlacement blev koblet på ombygningen af Kolding Jobcenter for at rådgive om lyssætning og det gode arbejdslys.

 

Lyssætningen er valgt for at fremhæve og understøtte de forskellige funktioner, der er i lokalerne.

 

Skal din virksomhed også have styrket jeres signalværdi? Kontakt RumDesigner Lone Lings 23 34 69 78.

Samspillet mellem valg af lamper og deres placering fremhæver Kolding Jobcenters signalværdi og giver ro og en mere hyggelig stemning.

 

Der er lavet en borgertilfredshedsundersøgelse. Kommentarer herfra fra, udarbejdet på baggrund af 100 besvarelser fra borgere, som har besøgt jobcentret:
“Dejligt lyst og farverigt”
“Det er så fint, at der er mere åben og føler lidt, at der er mere albuerum.
“Meget flot og indbydende.”
“Synes det er blevet meget pænere”
“Væsentligt bedre og varmere.”
“Her virker mere rart og behageligt at være.”
“Her er en mere afslappet atmosfære, som gør, at den evige mavepine man har, når man skal i jobcenteret forsvinder lidt.”

 

Spot på væggene giver øget rumfornemmelse og er med til at skabe en tryg og hyggelig stemning. Lys skal ikke ses, det skal oplevelses.

Øget rumfornemmelse

Arbejdspladserne har fået hver deres arbejdslampe, for at opnå øget ro ved de enkelte arbejdspladser. Ved at holde grundbelysningen slukket, understøttes ønsket om øget fordybelse ved arbejdspladserne.

Signalværdi giver ro.

Lyssætningen er brugt som vejviser. Forstået på den måde, at der er brugt væg-spor i de områder, hvor Jobcenteret gerne vil have borgerne hen eller for at give en øget rumfornemmelse. En nem og billig måde at lyssætte, som har en stor effekt.

Helhedsløsning.

Lyssætningen i samtalelokalerne er lavet, så der kan skabes forskellige stemninger. Med en kraftig lyssætning, når loft lyset er tændt og en mere stemningsfyldt lyssætning når kun pendel og spot er tændt ved.