Blog

Vidste du, at når medarbejderne placeres logisk og med bevidsthed, kan det give besparelser på bundlinjen?

Når virksomhedens brand er tydelig i kontor indretningen, giver det tryghed og tillid, både for kunder og medarbejdere - Det ses på bundlinjen.

Kontor indretningen har indflydelse på vores oplevelse af virksomheden.

 

Kontor indretningen har indflydelse på, hvordan medarbejdere og kunder oplever virksomheden. Når virksomhedens brand er tydelig i kontor  indretningen, giver det tryghed og tillid, både for kunder og medarbejdere – Det ses på bundlinjen.

 

Det er afgørende at få kortlagt ønsker, behov og økonomi, når virksomheden skal renoveres eller optimeres. Det samme gælder, hvis virksomheden skal flytte til nye lokaler.

 

Derfor er det en god ide, at gennemtænke hvilke behov og ønsker der er i Jeres virksomhed.

Skal der være mødelokaler?
Har alle medarbejdere behov for et skrivebord? Eller kan der findes andre løsninger?
Skal indretningen ligge op til sparring mellem medarbejderne?
Skal der være områder, hvor kunderne kan vente?

 

Plejehjemmet Møllegården i Favrskov kommune ønskede hjælp til indretning af deres m2. De ønskede både flere kontorpladser og mere mødeplads. Samtidig ønskede de en indretningsløsning der understøtter arbejdsprocesser og medarbejdertrivsel, samt styrker og synliggøre kommunens signalværdi. Læs om hvordan ImPlacement.dk med en helhedsløsning af kontor indretning fik løst Møllegårdens problemer.

 

Virksomhedens brand kan styrkes med den rette kontor indretning.

 

Når virksomhedens brand og signalværdi er tydeligt afspejlet i indretningen, ved man som kunde eller medarbejder, hvilken stemning virksomheden har. Skal omgivelserne være hjemlige og afslappet, have et mere professionelt udtryk eller skal omgivelserne være næsten helt kliniske?

 

Når virksomheden og omgivelserne har en tydelig og effektiv gengivelse af det ønskede signal og brand, slapper kroppen af, og som kunde, bliver man tryg.

 

Ved en tydelig afspejling af virksomheden signalværdi i omgivelserne, får man som medarbejder, tillid og derved større trivsel og arbejdsglæde. Undersøgelser viser, at produktiviteten øges med 2-3 procent pr. medarbejder, når bygningen og omgivelserne giver medarbejderne større trivsel og arbejdsglæde.

 

Læs om hvordan Sparekassen Kronjylland med fokus på lys, lyd og kontor indretning fik øget arbejdsglæde og trivsel.

 

Dagslys og arbejdsglæde

 

Når der skal renoveres, optimeres eller flyttes til nye lokaler, er det utroligt vigtigt at tænke lys med ind fra starten. Både i forhold til dagslys, kan der f.eks. tilføres flere eller større vinduer? – men også placeringen af lamper i forhold til kunstigt lys. Det er også vigtigt at tænke akademisk i forhold til lysmængden, lysfarven og lysgengivelsen.

 

Det er afgørende, at optimere lysforholdene i forhold til indretningen og placering af medarbejderne. Når lyset er gennemtænkt, vil lyset være med til at understøtte det optimale arbejdsmiljø. Variation i lyset vil muliggøre en perfekt og succesfuld lyssætning efter den enkelte medarbejders behov og arbejdsopgaver.

Author


Avatar