Blog

Ejerskab på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen

Egerskab og arbejdsglæde ses på bundlinjenPå kontor har det stor betydning, hvordan skrivebordet er placeret i forhold til medarbejderne og arbejdsopgaver. Kontoret skal være intelligent, fleksibelt og personligt, samtidig med at virksomhedens brand og identitet er synlig. Når de fysiske rammer understøtter virksomhedens brandings værdi, ses det på bundlinjen, med øget produktivt og mindre sygefravær. Det er vigtigt, at have en bevidsthed omkring hvilken måde virksomheden er organiseret på, så de fysiske rammer passer og understøtter arbejdspladsens organisation og medarbejdere.

 

Fremtidens kontor

Fremtidens kontor er et sted, vi mødes, deler ideer og udbygger vores netværk. På fremtidens kontor skal der være rum til fordybelse og rum til store armbevægelser.

På fremtidens kontor skal de fysiske rammer, understøtte virksomhedens organisation og de fysiske rammer skal afspejlede virksomhedens brand og identitet.

 

Intelligent indretning

ImPlacement er et indretningskoncept, hvor der går en rød tråd gennem møbler, design, belysning, farver, akustik og virksomhedens profil.

 

Øg produktiviteten og spar penge med ImPlacement

Implacement øger trivsel, arbejdsglæde og produktivitet – og dermed bundlinje – gennem bevidst indretning.

Når bygningen og omgivelserne giver medarbejderne større trivsel og arbejdsglæde, kan produktiviteten øges med 2-3 procent pr medarbejder. Det betyder, at ImPlacement er mere værd på bundlinjen end en reduktion i energiforbruget på 10 procent.

Tænk på hvor meget der kan spares, når vi gør begge dele! Vores lysløsninger reducerer nemlig tilmed CO2- og energiforbruget.

En ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø dokumenterer, at jo større engagement medarbejdere har i deres arbejdsplads, jo bedre trives de. De sover bedre, de har færre sygedage og de er gladere.

Derfor er det en rigtig god ide, at øge medarbejdernes ejerskabsfølelse for arbejdspladsen. Større ejerskab kan ske gennem en medarbejde analyse, omkring ønsker og behov.

Større ejerskab kan ske ved at indrette med fleksibilitet, det kan være en arbejdslampe eller en stol, der kan indstilles efter medarbejdernes behov.

 

Author


Avatar