Blog

Har du skilsmisse belysning i dit hjem?

Har du skilsmisse belysning i dit hjem? Eller har du varieret lyssætning der støtter sundheden og trivselen i dit hjem? Samspil mellem dagslys, kunstlys og indretningRanvita la Cour har også lavet et blog indlæg med udgangs punkt i Tor Nørretranders nye bog ”Lys! – om lys i livet og liv i lyset” Læs mit blog indlæg om Tor Nørretranders nye bog om vigtigheden af lys og kvalitetens af lys. Ranvita komme ind på kvaliteten af lyset, jeg vil understrege at lys er afhængig af hvilken pærer der er i lampen. Og kvaliteten af pærer, farvetemperatur og farvegengivelse. Hvis du vil læse mere om lys og varieret lyssætning der støtter sundheden og trivselen i dit hjem – så læs mit blog indlæg fra den 10/11 eller Villa´s artikel om emnet. Har du brug for hjælp til at få trivsel lys kontakt Arbejdsglæder gemmen lys, indretning og farver, så finde vi sammen ud af en løsning til en sund og hyggeligt lys sætning der understøtter dit hjem.

Author


Avatar